Kuinka ottaa Outlook ilmoitusääni käyttöön?


 

Oletko parhaillaan etsimässä ohjelmistoa, joka pystyy tarjoamaan sinulle erilaisia ​​palveluita ja tiloja? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi oppia lisää Outlook heti, kun sinulla on aikaa. Se on eräänlainen sosiaalisen verkostoitumisen alusta, joka pystyy myös vastaamaan ammatillisiin vaatimuksiisi ilman vaikeuksia.

Tämä sovellus tarjoaa sinulle erilaisia ​​työkaluja, joilla voit luoda sähköpostiosoitteita, ottaa yhteyttä ihmisiin, lähettää viestejä, kalenteri tapahtumia, järjestää kokouksia jne. tehokkaasti ja onnistuneesti. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian enemmän tämän ohjelmiston ja sen lukuisten hyödyllisten toimintojen toiminnasta Outlook tuki tiimin ohjauksessa.

Toinen syy, miksi sinun kannattaa valita tämä sosiaalisen median sovellus, on se, että sillä on erittäin luotettava ja tehokas käyttöliittymä, jota voit mukauttaa mieltymystesi mukaan.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata suosittu sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, kuten Outlook, ja rekisteröityä sille tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai älypuhelimella? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mistä aloittaa tai mitä tehdä.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Outlook tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua mielesi mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muuta kuin tämä, on muutamia ohjeita, jotka sinun tulee pitää mielessä, jos haluat ottaa Outlook ilmoitusäänen käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Outlook ohjelmistosovellus haluamallasi laitteella
  2. Kun etusivu tulee näkyviin, napauta kohtaamasi Tiedosto välilehteä
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse heti Asetukset välilehti
  4. Napauta avautuvalta uudelta sivulta Posti luokkaa
  5. Siirry Viestin saapuminen  osioon ja poista valinta Toista ääni kohdan vierestä

Soita Outlook tukinumeroon Suomi, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

 

liittyvät linkit

Kuinka poistaa Outlook kirjautumistiedot käytöstä?


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Outlook kirjautumistiedot käytöstä?

Kuinka estää Outlook ryhmittelemästä sähköposteja?