Kuinka estää Outlook ryhmittelemästä sähköposteja?

 

Oletko joku, joka käyttää tekniikkaa ja Internetiä säännöllisesti useista syistä? Jos vastauksesi on kyllä, yksi tärkeimmistä ohjelmistoista, joista sinun pitäisi tietää, on Outlook.

Tämä johtuu siitä, että Outlook on sosiaalisen median alusta, jossa on hyödyllisiä ja tehokkaita työkaluja asianmukaisten tulosten tuottamiseen. Tästä syystä sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä Outlook tuki tiimin avulla mahdollisimman pian.

Sovelluksen löytäminen, joka auttaa sinua suorittamaan useita tehtäviä ja tavoitteita vaivattomasti, voi olla haastavaa. Outlook syntyi tämän ongelman ratkaisemiseksi. Voit käyttää tätä sovellusta osallistuaksesi kokoukseen ja ottaessasi yhteyttä läheisiisi ympäri planeettaa ilman vaikeuksia.

Se on yksi parhaista monitoimi ohjelmistoista, joihin olet koskaan törmännyt. Nämä ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi Outlook on niin suosittu yksilöiden keskuudessa nykyään. Sen tarjoamien ominaisuuksien ansiosta voit saavuttaa parhaat tulokset ja vähentää ongelmien mahdollisuuksia huomattavasti.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun yrität käyttää monikäyttöistä sovellusta tarpeidesi mukaan? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä tiedä mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta onko se tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tällaisina aikoina tärkein asia, joka sinun tulee tehdä, on soittaa Outlook tekniselle tuki tiimille ja pyytää heiltä apua. He ovat käytettävissä tekstiviestien, puheluiden, sähköpostien ja live chatin kautta, joten voit tavoittaa heidät ilman lisähaasteita.

Muutakin vaihetta voit pitää mielessä, jos haluat estää Outlook ryhmittämästä sähköposteja. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Outlook ohjelmistosovellus älypuhelimellasi tai tietokoneellasi
  2. Kun ohjelma alkaa toimia, avaa Näytä valikko, johon törmäät
  3. Uusi luettelo vaihtoehdoista avautuu näytölle. Valitse heti Nykyinen näkymä ryhmä
  4. Napauta välilehteä nimeltä Ryhmittele näkymän asetukset -luokassa
  5. Poista valinta Ryhmittele automaattisesti järjestelyn mukaan -välilehden vierestä

Jos et noudata tässä blogissa annettuja ohjeita, soita Outlook tukinumeroon Suomi saadaksesi lisää ehdotuksia.

 

Liittyvät linkit

Kuinka ottaa Outlook ilmoitusääni käyttöön?


Popular posts from this blog

Kuinka ottaa Outlook ilmoitusääni käyttöön?

Kuinka poistaa Outlook kirjautumistiedot käytöstä?